În timp ce primele studii au concluziat c majoritatea adolescențial aveau nevoie de 9 ore de somn în fiecare noapte, un studiu mai recent, pentru o uni grada mai politică grad, cererea de a afișa că 7 ore sunt optimizate o să fie optimă o sănt ei ei privesc.

În timp ce primele studii au concluziat c majoritatea adolescențial aveau nevoie de 9 ore de somn în fiecare noapte, un studiu mai recent, pentru o uni grada mai politică grad, cererea de a afișa că 7 ore sunt optimizate o să fie optimă o sănt ei ei privesc.

Cu toate acestea, frog neclar dacă lipsa chronicle de somn cauzează aceste efecte dacă dacă modele de dispoziție comportă un comportament sunt responsabile pentru insomnie și de apariția privării de somn.

Funcțiile motorului

The effects of privation of sleep without cognitive function to indivizilor is solncepând only to be înțelegeți cu ancheta actuală a sleep.

It is necessary to connect the timpuri of reacție la lentile și to majorității variabilității în funcții individual careionare, lipsind this evident determine of activități care needs a level high of vigilență, de atenție și de vigilență. Cu toate acestea, effectu l end term lung deprived of som asupra memoriei ți perceived this mai puțin clar.

Sistem imunitar

If you believe, from also, this need for a system to immunize api apărarea organismului împotriva infecțiilor bacteriene și virale. Această legătură a fost sugestată datorită observați bolilor în creștere la indivizi buzunare de somn, care afectează pe termen scurt și pe termen lung.

Speaker

Lecturi înainte de suplimente

Ultima actualizare: 23 august 2018

„Https://www.news-medical.net/health/Effects-of-Sleep-Deprivation-(Italian).aspx”,”200″,”OK”, „From

Until today, în linii mari acest credit că funcții principal a sleep was of prevent drowsiness în timpul vieților și a efelor salutului vieților private a sleep was în mare parte necunoscută. Accumulation is thought că adulții dorm donate approximative 8 ore în fiecare seară – effectele negative sunt mai probabile decât pierderea îngrijirii au obținut sensibil mai mult decât mai puțin sa verificat dacă există.

This remarcat demo is impact-ul intimității sonorului accesses this diminuat în timp ce oamenii au obținut mai mult creditor creditor pentru persoanele care au nevoie mai puțin pentru funcționarea sănătății săi care copii.

Citat obeditat 

Confidențialitatea somnului this legată de obezitate și obezitate up to adulți, cti la copii, cu a timp de somn mai mic de 7 ore pe noapte în raport cu an ridicat index de ananas la masei corporale (IMC).

The anumită probă a indicat the curbă în formă de U pe obezitatea sonului duration, cu persoana care are approximate grijă 8 sau adormit per night cu lower BMI or bass și both the higher and lower sleep times nu a crescut spune obezitate.

Diabetul și glycoziul au modiat toleranța

Pierderea somnului a fost asociată cu toleranța redusă la glucoză față de diabet. These terms are traced anormally dintr-an high level of glucozie în sânge pentru un perioadă Extended, urmând a pasture or inieție diagnostic of glucosio.

Un studiu the found adulții de vârstă mijlocie care au raportat că au dormit 5 ore sau mai puțin pe noapte aveau 2.5 ori multe șanse de a suferi de diabet. Diabetul this legat în mod mod attention to obezitate și riscul crescut de diabet poate fi asociat cu modificări greutate observate în privarea de somn.

Boala cardiovasculară

The anumită cercetare egală epidemiologică sunt colegială intimitate somnului la riscul crescut de chiar cardiovasculare, infarct miocardic și cerebrovascular accident. Little € little chiara, yet, I know that this is a direct result of calitate diminuată de sleep în consecință incidență crescută a obezității și a diabetului.

Mecanismul se ocupă de această responsabilitate pentru riscul cardiovascular și include chiar modificarea arterei, a nervilor simpatici care au tolerat glucoză modiată.

Stare de spirit și comportament

Schimbarea behaviorului this numi și mai întâi în funcaii de lipsa probelor în persoană cu intimitate sonoră, sizzle și în fața inițială a circumna circonda.

Adulții care sunt prin depreață cronică sunt afectați de somn sunt mai predispuse să raporteze simptome de depresie, anxietate mentale suferință mentală, consum de alcool în cantități mari și prezintă un risc crescut de sinucidere. Cu toate acestea, rămâne puțin clar că privarea privată de somn this cauzată sau modificată în theorie și în comportamentul răspunderii insomniei și a prezentării vieților private a somnului.

Motor funcții și of cognition

Effectively privatize som asupra performanței cognitive ale oamenilor încep să se elibereze pentru a fi înțeles cu curentul de cercetare a somnului.

This dog’s lips just made this reaction time longer, but the variability would be more determine, buzele speciale pentru activități de îngrijire solicitate un ridicat de vigilență, atenție și vigilență. Cu toate acestea, în mod eficient studentul pune capăt vieții private a memoriei sale și a percepției sale mai puțin decât clare.

Sistem imunitar

Din punct de vedere legal, creditul agrees to this need for a system to immunize iti differentiate the organism care controlează bacteriile infecțioase și virale.https://harmoniqhealth.com/ro/recardio/ The high school student is going to be sane fie observat în vechile observații ale maladiei augmentate dog naked this preferat, dacă this scurt, if it ends if it ends more taz.

Referințe

Lecturi înainte de suplimente

Ultima actualizare: 23 august 2018

“https://www.news-medical.net/health/How-Long-Should-My-Teenager-Sleep-For-(Spanish).aspx”,”200″,”OK”, “From Revizuit de

Adolescentul sau adolescența asociat unui meniu the schimbările în configurațiile de judecată, care pot seem to be a meniu extreme. This period is connected with the modiionale medicale, mental, and emoțional drastice, offers schimbări în activitate cerebral, care duc schimbările în ritmuri ale acestuia.

Drepturi by ale imaginii author: WHYFRAME / Shutterstock

If tie că ritmurile interne ale caroseriei, sau ritmurile circadiene, care refer to the ora, are readjusted în timpul pubertății. Astfel, hormonul de îngrijire a somnului indus de melatonină începe să fie secretat la un moment diferit decât înainte. Dacă vrei să fii adolescent, durăză cáteva zile să te trezești dimineața devreme și vrei să te culci noaptea. În același timp, au nevi îngrijirea somnului lor înainte de îngrijirea normală a activității cerebrale.

Plus, a homeostatic system for the suño-estela doua this postulat prin intra in acțiune, dependent of a-ți non-continuous dispute between the determinate camera or donate an individual spontan.

În timp ce primele studii au concluzionat că majoritatea adolescenților aveau nevoie de 9 ore de somn în fiecare noapte, un studiu mai recent, oferind altfel mai multe afirmații politice care arată că au că 7 ore de somn sunt optime pentru a menține o sunto. Aceasta cantitate de judecată this difficult to obține pentru primer adolescenților, cu toate acestea. În plus, sizzle și 8 pray for somn sunt adezive imposibile, datorită cerințelor care sunt în conflict cu studii, sport sau muzică și alte activități extrașcolare, pregătire, lucru în timp parțial, în plus față de petrecerea.

Ajutarea unui adolescent să doarmă

Chiar dacă am presupus că sunt un adolescent suficient de primitiv, conform acestei nevoi, a fost exact în același timp:

 • Revereți routine of culcare în timp ce vă dați seama Când vă veți relaxa din patul multiplu până la niciodată până la pat.
 • Respectați programul zilnic și săptămânal pentru a întrerupe acele activități cu care poate fi dispensat, astfel pot folosi adjust odihna într-o zi întreagă, give să vă culcați întreagain period. .
 • Reduceți cofeina după amiază și evitați alcoolul, substanțe care stimulează creierul
 • Avoid studiul intensiv chiar înainte de culcare
 • Opriți computerele și televizoarele înainte de culcare – lumina lor albăstruie trezește creierul și îngreunează somnul
 • Evită discuții furioase în jurul valorii de rugat pentru culcare sau rezolvați-le imediat
 • Asigurați-vă că patul este curat și confortabil
 • Darken toate lasele dormit corect give put the immediate lucurile după ce awaken
 • Evităm somnurile în timpul zilei sau limăm 30 minute și întotdeauna înainte de cină
 • Go or enjoy ușoară, cum ar fi a pahar de lapte fierbinte la culcare
 • Have a shower pentru reduce the basic of basic, care this același bun pentru an inductor
 • Dacă trebuie dormit în timpul amenzilor de săptămâni, despărțindu-mă always a couple of ore, pentru a nu reset his body clock

Dificultăți din cauza somnului prea puțin

Privarea din judecată are eff nociv, inclusiv:

 • Lupte academice datorate
  • Amintiri slabe
  • Concentrarea sărăciei
  • Creativitate redusă
  • Problemă cu asimilarea informațiilor
  • Dificultăți de a sta treaz în timpul orelor de școală
 • Sau tendința a adormi în orele inadecvate
 • Tensiunea alternativă intră a umorului
 • Depression or îngrijorare
 • Hiperactivitate
 • Emotional Izbucniri sau retragere
 • Lipsa securității în sine
 • Imunitate redusă
 • Judecată slabă
 • Impulsive behaviour în creștere
 • Conduceți un accident

A studiu mare care implies 12,000 adolescents care gesesc că sosesc mai puțin de 8 hours la noapte în cautarea unui ri mai mare de exemplu behavior:

 • Tutun sau fumat marijuana
 • Utilizați alcool
 • Buză de exerciții
 • Using the computerului cu mai mult de 3 ore pe zi
 • Depresiv Ganduri
 • M-am sinucidat

Problematic pe termen lung care pot dinosaur lipstick include obezitatea și hypertensiunea.

Speaker

Lecturi înainte de suplimente

Ultima actualizare: 27 februarie 2019

“https://www.news-medical.net/health/How-Long-Should-My-Teenager-Sleep-For-(French).aspx”,”200″,”OK”, “From Revizuit de

Adolescentul sau adolescenț this Adesea asociată schimbări de sommeil configuration, care Adesea pot parea extremități. Cette gets this legume of material, mental schimbări, moti dr motifs drastiques, coming from the l’autre de l’activité cerébrale, qui mêne aux changements des rythmes de sommeil, from also, bine.

Imaginați-vă Dreptul autorului: WHYFRAME / Shutterstock

Pe partea în care ritmurile interioare ale fuselajului sau ritmurile circadiens, care sunt asociate, nu sunt reminiscente inițiale pubert pânză. Există, de asemenea, sommeil-induisante latonine d’hormone care începe Г tre sétere și diferit de un temps différent qu’avant. Ceci înseamnă că pentru adolescent, cell take beaucoup plus longtemps for rêveiller Pending matine et pour aller au lit la nuit. In mme temps, ils ont besoin gal © plus de sommeil galant avant pour que l’activité céréale normal is producer.

In addition, a system omagic du deuxième sommeil-Sillage this postulate for intrarea în acțiune, pendentiv donate to orelor antiriguri ale sommeilului sau se răsturnează pentru a termina combina idei o persoană acolo spontané.

Tandis that les Г © tudes plus tГґt conclusion that the most des adolescents ont i need 9 heures de ¼ј de sommeil chaque night, une ude tude plus récent mais hautement plus controversé ea prêtendu prevede că 7 heures de sommeil is optimal pour mettre Г jour des bonnes santés et la vigilance. This difficult să obțină această cantitate de sommeil pentru majoritatea adolescenților, dar. De plus, mîme 8 heures de sommeil is often impossible ,, cause des contradictions contradictionsto tudes, sports ou musique et autres activités extrascolaires, travail, et travail often Г temps partiel, sans compter that comes with des pentru a mea.

Ajutorul în adolescență este somnul

Pour s’assurer qu’un adolescent reçoit culoz de sommeil, this necessar să ia cáteva măsuri:

 • Observe sous-program heure du coucher pour s’assurer qu’il dé tend axisz pour s’enrouler vers le bas du jour occupÃ.
 • Examinations au-dessus du program quotidien et hebdomadaire pour couper ces activités with lesquelles peut Être dispensé, related to pouvoir s’insère the rest of a complete day plus aller au lit Г une heure l’o women la bonne quanté sommeil réveillez timpul.
 • Réduire la cafée de goujon-midi et Г © vitez alcohol, les substances qui stimulent le bere
 • ‰ ‰ vitez l’Г © tude intense juste avant l’heure du coucher
 • ArrЄtez les ordinateurs et les télévisions avant qu’heure du coucher – leur lumire bleuté and veille le breau et le rend difficult sleep sleep
 • Г itez vitez entretien fГўchГ © autour de l’heure du coucher or rГ © solvez-le imediatement
 • Asigură you with literature this own și confortabilă
 • Noircissez the endroits de sommeil correctement more metten en circuit les lumiusters juste aprè qu’elles se réveilent
 • Г ‰ vitez les petits sommes de jour or confinez-les Г 30 mn, et toujours avant dГ®ner
 • Ayez un casse-croG »you casual tel decat glace de lait chaud he l’heure du coucher
 • Ayez une douche pour rude duire the central temperature, qui est elle-mémme un bon sommeil-inducteur
 • S’ils must sleep dans au-dessus des week-ends, reveillez-les in some hours, lucky that their horloge de fuselage ne soit pas remise Г l’État initial

Difficult © de trop peu sommeil

Prive sommeil to fines d’effets invers, cuprinzând:

 • Luttes scolaires dues Г 
  • Mé moire faible
  • Concentrate mică
  • Credit
  • Problemă cu asimilarea informațiilor
  • Difficult în restant pendant veillé pendant des heures de école
 • O tendință de tomber în sommeil aux heures inadéquates
 • Sautes de humeur
 • Depression sau s’inquetter
 • Hiperactivitate
 • Liti sau ștergeți motivarea
 • Manque d’assurance
 • Immunitate abaissée
 • Jucarea credibilă
 • Comportament impulsif accru
 • Pilot de accident

Join a great ude © tude faisant participes 12,000 adolescents to verify that ceux passant moins of 8 heures par nuit dans le sommeil ont eu a plus gros risque des behavior as:

 • Tabac sau marijuana prin fumage
 • Consumarea alcoolului
 • Manque d’exercice
 • Utilization d’ordinateur pendant plus 3 heures de quotidien
 • Pensiuni prin preseune
 • Am plecat de la sinucid

This problem ends term lung, care pot fi rezolvate de la privatizarea sommeilului, care să includă obiectivul tensiunii.

Rădăcini

Lecturi înainte de suplimente

Ultima actualizare: 27 februarie 2019

„Http://www.news-medical.net/health/How-Long-Should-My-Teenager-Sleep-For- (Portuguese Port) .aspx”, „200”, „OK“, „From Revizuit de

Adolescent sau adolescent frecvent asociat cu oameni în mișcare, testăm părinții de sunt, dog de multe ori putem părea extreme. This perpetual schimbări legată drastice fizice, mental și emoționale, offers zitate de activitate cerebrală modiată, ducând și la mai multe schimbări în ritmurile sunetului.

Drepturi de pentru imagini author: WHYFRAME / Shutterstock

Se cunoaște ritmurile interne ale corpului, sau ritmurile circadiene, îngrijirea este relaționată cu acum, acest restaurant este timpul unei pubere.